Klinikë dhe Laborator Dentar Creadent | Dental Clinic and Lab in Tirana

Mirësevini në Creadent Clinic & Lab

Dukesh më bukur kur buzëqesh!

Shërbime

Ambiente moderne

Staf i specializuar

Salla operative 100% sterile

TAC 3D

Laborator

Stafi

Klodian Bila

Ceo Doktor

Ledia Lëngu

Doktor

Migena Haka

Doktor

PSE TË ZGJIDHNI CREADENT

Ekip Dentar i kualifikuar

Ofron për pacientët një linjë të gjerë të shërbimeve dedikuar kujdesit dentar

Trajtim dentar me teknologji të avancuar

Rezultat 100% i garantuar dhe salla operative 100% sterile